AGROBIZNES SOHASIDA EKSPORT FAOLIYATINI OSHIRISHNI TAKOMILLASHTIRISH. - Abduraxmanov Orifjon Abduraim o'g'li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola agrar biznes sohasida eksport faoliyatini oshirish strategiyalarini o’rganadi va global bozorlardagi qiyinchiliklar hamda imkoniyatlarga e’tibor qaratadi. Zamonaviy qishloq xo’jaligi texnologiyalaridan foydalanish, bozorlarni diversifikatsiya qilish va siyosiy islohotlar orqali tadqiqot muhim natijalarni taqdim etishni maqsad qilgan. Topilmalar innovatsiya, barqarorlik va hamkorlikka asoslangan yondashuvlarni eksport raqobatbardoshligini oshirishda muhim ekanligini ko’rsatadi.