“MUSTAFO” QISSASIDAGI MUSTAFO OBRAZINING O‘ZIGA XOS JIHATLARI - Abdualimov Behzod Xudoyberdi o‘g‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Murod Muhammad Do‘stning “Mustafo” qissasidagi Mustafo obrazi tahlil etilgan.