QOBILIYATLAR VA ULARNING SHAXSNING RIVOJLANISHIGA TA’SIRI - SHOMUROTOV ULUGBEK MELIKBOBOYEVICH; TURDIMURATOVA KIBRIYAXON YUNUSOVNA; SAPAROVA MASHXURA DAVRONBEKOVNA; XURRAMOVA SHOHNOZA SOBIROVNA (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada aynan qobilyatning shaxs rivojlanishiga qanchalik darajada ta’sir ko’rsata olishi va shaxsdagi mavjud bo’lgan tug’ma qobilyatlar to’g’risida turli olimlarning qarashlari hamda fikrlar keltirilib o’tilgan.