OʻQUVCHILAR OʻRTASIDA DEVIANT XULQ-ATVORNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Yulliyeva Mehriniso Bobonazarovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:Maqolaning mazmuni shundan iboratki, deviant xulqli o‘smirlar bilan ishlashda ularni tuzatish, to‘g’rilash davomida o‘smir xulqini kelib chiqishi sabablarini aniqlash.