“IQLIM O’ZGARISHINING MAHALLIY EKOTIZIMLARGA TA‘SIRI” - Аbdulloeva Gularo Bekqulovna; Raxmonova Go’zalxon Anvarovna; Djurayeva Saltanat Abdullayevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
АNNOTАTSIYA Ushbu maqola keng omma uchun moʼljallangan boʼlib, iqlim o’zgarishining mahalliy ekotizimlarga ta’siri haqida kerakli maʼlumotlar berib oʼtilgan.