INSON RESURSLARINI BOSHQARISH JARAYONINI SAMARALI TASHKIL ETISH (TOSHKENT VILOYATI G’AZNACHILIK XIZMATI MISOLIDA) - Kayumova Shahlo Uktamovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Hozirgi globallashuv va iqtisodiy o‘zgaruvchanlik davrida inson resurslarini boshqarish jarayonini samarali tashkil etish masalasi dolzarb muammolardan biri hisoblanadi. Toshkent viloyati G‘aznachilik xizmati faoliyatida inson resurslarini boshqarish strategiyalarini ishlab chiqish va amalga oshirish tashkilotning uzoq muddatli muvaffaqiyatini ta’minlash uchun muhim ahamiyatga ega. Inson resurslarini boshqarish samaradorligini oshirish uchun xodimlarning salohiyatini rivojlantirish, motivatsiya tizimini takomillashtirish va innovatsion yondashuvlarni joriy etish talab etiladi. Ushbu maqolada inson resurslarini boshqarish jarayonini samarali tashkil etish uchun zarur bo‘lgan omillar va usullar tahlil qilinadi.