2016-2024 YILLARDA SAMARQAND VILOYATIDA DAVLAT UMUMIY O‘RTA TA’LIM TIZIMINING RIVOJLANISHI - Mirzayeva Baxti Xamzayevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Mazkur maqola 2016-2024 yillarda Samarqand viloyatida umumiy o‘rta ta’lim tizimining rivojlanish tendensiyalari, amalga oshirilgan islohotlar va ularning natijalarini yoritishga bag‘ishlangan. Ushbu davr mobaynida viloyatda ta’lim sifatini oshirish, moddiy-texnik bazani mustahkamlash, zamonaviy pedagogik texnologiyalarni joriy etish hamda yangi maktablar qurish va mavjudlarini rekonstruksiya qilish borasida katta ishlar amalga oshirilgan.