РУС ТАДҚИҚОТЧИЛАРИ АСАРЛАРИДА ТУРКИСТОН ЎЛКАСИ УЗУМЧИЛИГИ ТАРИХИ ВА ВИНОЧИЛИК САНОАТИГА ОИД МАЪЛУМОТЛАР ТАЛҚИНИ - У.С.Тўпчиев (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Аннотация: Ушбу мақолада рус тадқиқотчилари асарларида XIX аср охири -  XX  аср  бошларида  Туркистон  ўлкаси  узумчилиги  ва  виночилик  саноати тарихига оид масалаларининг ёритилиш таҳлил этилган.