FREELANS, ELEKTRON SAVDO VA RAQAMLI XIZMATLAR ORQALI YANGI DAROMAD MANBALARINI YARATISH - Ulugʼbek Erkinovich Qurbonov; Baxtiyorov Barhayotjon Аzizjon oʼgʼli (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Ushbu  maqola  qanday  qilib  frilanserlik,  elektron  savdo  raqamli  xizmatlar zamonaviy  iqtisodiyotda  daromad  olishning  o'zgaruvchan  yo'llari  sifatida  paydo bo'lganini  o'rganadi.  Raqamli  platformalarning  ko'tarilishi  jismoniy  shaxslar  uchun an'anaviy  bandlik  tuzilmalaridan  mustaqil  ravishda  ko'plab  daromad  oqimlarini yaratish uchun yangi imkoniyatlar ochdi.