ХУРМА – DIOSPYROS L. - Xasanova Gulbahor Raxmatullayevna; Убайдуллаев Абдулло; Temirov Muslimbek Aktamovich.; Uktamova Jasmina Rustamovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annatatsiya:  Uzbekistonda      xurmoning  turli  turlari  bo’lib  ,uning  xalq [o’jaligida , tibbiuotda  axamiyati katta.Tarkibida vitaminlar,oqsillar, tanin va boshqa qimmatli mikroelementlar mavjud.