MAKTABGACHA TA`LIMDA INNOVATSION TA`LIM TEXNOLOGIYALARI - Usmonova Aziza (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya.ushbu maqolamda hozirgi kunda dolzarb bo`lgan    maktabgacha ta`lim tizimidagi innovatsion texnologiyalar haqida so`z yuritaman. Menimcha hozirgi kunda har bir sohada zamonaviy innovatsion yondashuv zamon talabiga aylanmoqda. Maqolada mamlakatimizda maktabgacha ta`lim sohasida qo`llanilayotgan innovatsion texnologiyalarining  turlari,  ularning  qo`llanilishi  va  afzalliklari  haqida  ma`lumotlar berilgan.