XALQ CHOLG‘ULARI IJROCHILIGINING TA’LIM JARAYONIDAGI AHAMIYATLI QIRRALARI - Ashurov O‘lmasbek (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Maqolada  yoshlarning  ta’lim  tarbiya  tizimida  musiqiy  tafakkurning  xalq cholg‘ulari misolida namoyon bo‘lishi nazarda tutiladi. Undan tashqari yoshlarning musiqiy qobiliyatini yana oshirish maqsadida ularga beriladigan birlamchi ko‘nikmalar yoritiladi.