AYOLLARDA REPRODUKTIV SALOMATLIK - ERGASHEVA XURSANOY (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Ushbu  maqolada  ayollar  reproduktiv  salomatligi,  o’smirlarda  jinsiy  tarbiya      balog’atga    yetish  davrlari,  o’sish  yetilish,  oila  qurish  yoshlari  haqida  malumotlar berilgan.