POLIMETILENANTRATSEN KARBON KISLOTA - Komilov Afzalbek Hasanboy o'g'li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  polimetilenantratsen  karbonkislotalarining kimyoviy xossalari, sintezi va ularning organik kimyodagi ahamiyati tahlil qilinadi. Ushbu  moddalar  yuqori  reaktivligi  va  ko‘p  qirrali  qo‘llanilish  doirasi  bilan  ajralib turadi.  Maqola  asosiy  kimyoviy  reaktsiyalar  va  ularning  amaliy  ilovalariga bag‘ishlangan.