ADABIY TA’LIMDA BADIIY ASAR MATNI USTIDA ISHLASH - Namazova Sevinch Abdihalim qizi; Sh.Raxmatullayeva (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  badiiy  asar  matni  ustida  ishlash,  asarning mazmunini  tahlil  qilish,  savollar  asosida  tarbiyaviy  ahamiyatini  ochib  berish jarayonlari bilan dalillangan.