“MUSTAFO” QISSASIDAGI MUSTAFO OBRAZINING O‘ZIGA XOS JIHATLARI - Abdualimov Behzod Xudoyberdi o‘g‘li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  Murod  Muhammad  Do‘stning  “Mustafo” qissasidagi Mustafo obrazi tahlil etilgan.