MMTDA BOLALALARNI MAKTAB TA’LIMIGA TAYYORLASHNING AHAMIYATI, MAQSAD VA VAZIFALARI - ORTIQOVA NOZIMA ERKIN QIZI; XURRAMOVA GULSHAN AKBAR QIZI; PARDAYEVA MUSLIMA ERKIN QIZI; XURRAMOVA NIGORA NURIDDIN QIZI (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bolalarni maktabga tayyorlash va maktabgacha ta’lim  tashkilotlaridagi  ta’lim  va  tarbiya,  o‘qitish  usullari,  Maktabgacha  yoshdagi bolalarni rivojlantirish va maktabga tayyorlash jarayoni oldiga qo‘yilgan maqsad va vazifalarning bajarilishini ta’minlash bo’yicha ma’lumotlar kiritilgan.