3-7 YOSHDAGI BOLALARDA O‘YIN FAOLIYATINING XUSUSIYATLARI. BOLA HAYOTIDA O‘YINNING AHAMIYATI - QO‘ZIYEVA KAMOLA RUSTAMOVNA; XOLMATOVA OLMOSXON QO‘LDOSH QIZI; SHUKUROVA SEVARA XAKIMALIYEVNA; QOSIMOVA IBODAT ISMOIL QIZI (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annatatsiya  Ushbu maqolada  o’yinning bola xayotidagi  ahamiyati, o’yinning boalaga  psixik,  fiziologik  va  ma’naviy  ozuqa  berishi,  o’yin  orqali  bola  hayotga moslashishi dunyoqarashining o’sishi, muloqoting boyishi bilan bog’liq ma’lumotlar keltirib o’tilgan