ZAMONAVIY OILANING TARBIYA USLUBLARI VA ULARNING SHAKILANISHI - SHOMUROTOV ULUGBEK MELIKBOBOYEVICH; QO‘ZIYEVA MUHAYYO CHAMAN QIZI; SAITQULOVA MUNISA SAITAXMATOVNA; XALIMOVA IRODA ABDULXAKIMOVNA (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotastiya: Ushbu maqolada “Oilada tarbiya asoslari” tushunchasi, farzand shakllanishida oila a’zolarining o’rni va ahamiyati, farzandni mustaqil shaxs sifatida tarbiyalash hamda oila tarbiyasida diniy qarashlar mavzusi yoritib berilgan.