MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING PSIXIK RIVOJLANISHIGA O‘YINCHOQ TURLARINING TA’SIRI - SHOMUROTOV ULUGBEK MELIKBOBOYEVICH; RUZIBAYEVA SHAXNOZA CHORIYEVNA; SHUKURULLAYEVA SHODIYOXON MAMIRDJON QIZI; URALOVA SOJIDA XXX (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  o’yinchoqlarning  Maktabgacha  yoshidagi bolalarning psixikasiga ta’siri va bolalarning o’yinchoqlar orqali katta hayotga qadam qo’yishi, atrofidagi bo’layotgan voqealariga munosabati yoritilgan