“IQLIM O’ZGARISHINING MAHALLIY EKOTIZIMLARGA TA‘SIRI” - Аbdulloeva Gularo Bekqulovna; Raxmonova Go’zalxon Anvarovna; Djurayeva Saltanat Abdullayevna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
АNNOTАTSIYA  Ushbu  maqola  keng  omma  uchun  moʼljallangan  boʼlib,  iqlim  o’zgarishining  mahalliy ekotizimlarga  ta’siri haqida kerakli maʼlumotlar berib oʼtilgan.