YANGI O‘ZBEKISTON: YOSHLARGA YANGICHA DUNYOQARASHNI SHAKLLANTIRISH - Sh. Kenjayev (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya.  Maqolada  Yangi  O‘zbekiston  yoshlariga  yaratilayotgan imkoniyatlar, yoshlarning siyosiy hayotga aralashuvi, ularning faoliyati, g‘oyalari va shijoatini  o‘zida  aks  ettirgan  Yoshlar  parlamentining  amalga  oshirgan  ishlari yoritilgan.  Shuningdek,  unda  Yoshlar  parlamentining  faoliyati  va  maqsadlari o‘rganilgan  bo‘lib,  yoshlarning  siyosiy  jarayonlarda    faolligi  haqida  mulohazalar yuritilgan.