TA'LIM SOHASIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR - Abdumo'minov Burxonjon Sunnatillo o'g'li; Eshboyev Umid Shuxratovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Raqamli texnologiyalar ta’limni demokratiklashtirish, qulaylik va samaradorlikni  oshirish  imkoniyatlarini  beradi.  Biroq,  ularni  joriy  qilishda  texnik imkoniyatlar yetishmasligi, “raqamli tafovut” muammolari, ma’lumotlar xavfsizligi va pedagoglarning  raqamli  kompetensiyasi  kabi  to‘siqlar  mavjud.  Ushbu  tadqiqot zamonaviy ta’limni raqamlashtirishning ijtimoiy, iqtisodiy va pedagogik oqibatlarini tahlil qilishga qaratilgan.