INGLIZ VA O’ZBEK TILLARIDA SINTAKSISNING O’ZIGA XOS O’RNI VA AHAMIYATI - Yunusova Dilbarxon Muxtorjon qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada  ingliz  va  o'zbek  tillaridagi  sintaksis  haqida  so'z yuritiladi.  Bundan  tashqari,  sintaksisning  farqli  tomonlari,  uning  ahamiyati  ham yoritilgan. Sintaksis ikki tildagi turli solishtirishlar orqali ochib beriladi.