INGLIZ TILIDA QO’SHMA GAP VA UNING TURLARI. - Yunusova Dilbarxon Muxtorjon qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ingliz tilidagi qo'shma gap haqida so'z yuritilgan. Ingliz  tilidagi  qo'shma  gaplarning  turlari,  ahamiyati  va  ularni  tashkil  etuvchi komponentlar  yoritib  o'tilgan.  Bundan  tashqari,  turli  xil  misollar  orqali  ularning mazmun va mohiyati ochib beriladi.