MEHNAT BOZORIGA KIRIB KELAYOTGAN ZAMONAVIY KASBLARGA YO‘NALTIRISH. - Dadaqo‘ziyeva Oltinxon Temirovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  umumta'lim  maktablarida  o‘quvchilarni zamonaviy kasblarga yo‘naltirish ishlari, o‘quvchilarda zamonaviy kasblar haqidagi ko‘nikmalarni shakllantirish, shuningdek, ushbu ishlarni ilmiy-uslubiy asosda tashkil etishning  ahamiyatlari  muhokama  qilinadi.  Maqolada  barcha  pedagoglar  va  ta'lim tizimi ishtirokchilari uchun foydali bo‘lgan asosiy jihatlar yoritilgan.