2017-2024 YILLARDA NAMANGAN VILOYATIDA MAKTABGCHA TA’LIM TIZIMINING RIVOJI - Adasheva Shoira (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Mazkur maqolada 2017-2024 yillarda Namangan viloyatida maktabgacha ta'lim tizimining  rivoji,  erishilgan  yutuqlar  va  mavjud  muammolar  tahlil  qilingan.  Ushbu davrda ta'lim sifatini oshirishga qaratilgan islohotlar, xususan, yangi davlat va nodavlat maktabgacha ta’lim muassasalarining tashkil etilishi, ularning moddiy-texnik bazasini mustahkamlash choralari ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, bolalarni maktabgacha ta’lim bilan qamrab olish darajasining oshishi, innovatsion ta’lim metodlarining joriy etilishi va xususiy sektorning faolligi bo‘yicha amalga oshirilgan ishlar bayon qilingan.