2016-2024 YILLARDA SAMARQAND VILOYATIDA DAVLAT UMUMIY O‘RTA TA’LIM TIZIMINING RIVOJLANISHI - Mirzayeva Baxti Xamzayevna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Mazkur maqola 2016-2024 yillarda Samarqand viloyatida umumiy o‘rta ta’lim tizimining  rivojlanish  tendensiyalari,  amalga  oshirilgan  islohotlar  va  ularning natijalarini yoritishga bag‘ishlangan. Ushbu davr mobaynida viloyatda ta’lim sifatini oshirish,  moddiy-texnik  bazani  mustahkamlash,  zamonaviy  pedagogik texnologiyalarni  joriy  etish  hamda  yangi  maktablar  qurish  va  mavjudlarini rekonstruksiya qilish borasida katta ishlar amalga oshirilgan.