UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA PISA XALQARO BAHOLASH DASTURI TOSHIRIQLARIDAN FOYDALANISH TARIXI VA TAJRIBASI - Bozorova Shoira Alisher qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada iqtisodiy hamkorlik va taraqqiyot tashkiloti(OECD) tomonidan asos solingan o’quvchilarning bilim va ko’nikmalarini hayotiy vaziyatlarda qo’llay olish darajasini keng qamovli baholash dasturi PISA (the Programme for International Student Assessment ) va uning natijalari haqida fikr yuritiladi.