MAVZU: SHOH PARDA KASALLIKLARI BILAN OG’RIGAN BEMORLARDA DAVOLASH ISHI - Qosimova Moxiraxon Abdupattayevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Keratit ko‘z shox pardasining yallig‘lanishi bo‘lib, uning xiralashuvi va ko‘rish qobiliyatining pasayishiga olib keladi. Kasallik ko‘rish o‘tkirligining yomonlashuvidan tortib, ko‘rishning to‘liq yo‘qolishigacha bo‘lgan muammolarni keltirib chiqarishi mumkin.