BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARIDA FUNKSIONAL SAVODXONLIKNI SHAKLLANTIRISHNING ASPEKTLARI - Mirxalilova Nargiza Akbarovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarida funksional savodxonlikni shakllantirishning nazariy metododlogik asoslari, funksional savodxonlik bo’yicha ish olib borgan olimlar haqida, funksional savodxonlikning turlari, nazariy materialdan amaliyotda foydalana olish faoliyati mazmuni, boshlang’ich sinf o’quvchilarida funksional savodxonlikning amalga oshirish yo’llari,boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida funksional savodxonlik darajasini oshirish bosqichlari, funksional savodxonlik darajasini oshirish yo‘nalishlari va rivojlantirish darajalari masalalari bayon qilingan.