YOSHLAR ONGIDA KASBIY QADRIYATLARNI SHAKLLANTIRISH . - Yuldasheva Inobat Ashuraliyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushu maqolada yoshlarda va oliy o’quv yurtlarida pedagog kadrlar tayyorlash davrida ularning o‘z kasbiga bo‘lgan kasbiy qadriyatlarini rivojlantirish, kasbiy o‘zini anglash,kasbiy qadriyatlarini hurmat qilish ,pedagogik faoliyati jarayonida o‘quvchi yoshlarga kasbiy qiziqishlarini, shakllangan layoqatlarini hisobga olgan holda kasbga yo‘naltirib, kasbiy maslahatlar berib borish haqida fikr yuritilgan.