BOLALAR KIYIMLARINI LOYIHALASH, MODELLASHTIRISH VA TIKISH TEXNOLIGIYASI - Karimova Shaxzodaxon Qirgizovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Vatan taraqqiyoti, yurt tinchligi, xalq farovonligida yurtimiz odamlarining, shaxsiy-umummilliy maqsad mushtarakligi, g’oyaviy birlikka intilishi hissi kuchaydi. Xalqimiz taqdirining chinakam egasiga aylandi. O’ziga xos milliy, ma’naviy ruhiyat va ma’daniyatning sohibiga aylandi. Ushbu maqolada bolalar kiyimlarini loyihalash, modellashtirish va tikish texnoligiyasi xususida so’z yuritildi.