O‘ZBEKISTONDA YENGIL SANOAT SOHASI TARIXINING O‘RGANILISHI: TAHLIL VA NATIJALAR - Shonazarov Elnur Abbos o‘g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. O‘zbekiston janubiy viloyatlarida yengil sanoat sohasida amalga oshirilgan iqtisodiy siyosatning asl mohiyati xolis yoritilib, sanoat taraqqiyotining bir tomonlama ixtisoslashuvi, ishlab chiqarishning sun’iy ravishda jadallashtirilishi, sanoat ishchilar tarkibini shakllantirish hamda kadrlar tayyorlash jarayonidagi ziddiyatli holatlar ilmiy asosda tahlil qilingan.