SHIFOKOR MULOQOTI MADANIYATI - Boymirzayeva Xurshida Sobirovna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Muloqot -bu odamlar o‘rtasida psixologik aloqalarni o‘rnatish va rivojlantirishning murakkab, ko‘p qirrali jarayoni bo‘lib, u ma’lumot almashish, o‘zaro ta’sir qilish, o‘zaro tajriba, o‘zaro tushunish, o‘zaro his-tuyg‘ular, fikr almashish va o‘zaro baholashda namoyon bo‘ladi. Shifokorlar va bemorlar o’rtasidagi madaniyatlararo muloqot sog’liqni saqlash sohalari oldida turgan muhim muammolardan biri hisoblanadi.