G’O’ZA O’SIMLIGINING FIZIOLOGIYASINI BIOKIMYOSINI O’RGANISH BO’YICHA ADABIYOTLAR TAHLILI - Normurodov Shaxzod Sharof o’g’li; Narzqulov Dilshod Rajabboyevich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada g’o’za o’simligining fiziologik va biokimyoviy hususiyatlari tur turkumlari foydalanish bo’yicha tadqiqotlar tahlili, botanik tavsifi, xususiyati, yetishtirish texnologiyasi bo’yicha ma‘lumotlar keltirilgan.