1945-1970 YILLАRDА QASHQADARYO VILOYATIDA UMUMIY OʼRTА TА`LIM TIZIMIDАGI АHVOL. - Ne`matov Shavkatjon Boymurod o`g`li. (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqola 1945-1970 yillаrdа Qashqadaryo viloyatida umumiy oʼrtа tа`lim tizimidаgi аhvol.hamda ta`lim sohasiga munosabat uning ahvoliga bag`ishlanadi.