GIYOHVANDLIK VOSITALARINI NOQONUNIY O‘TKAZISHGA QARSHI KURASHNING HUQUQIY ASOSLARI - Sayidov Ilhom G'ulomovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Maqolada tezkor bo‘linmalarining giyohvandlik vositalarini noqonuniy aylanishiga qarshi kurash faoliyatining milliy qonunchilik asoslari, ularning mazmun-mohiyati yoritilgan.