SINFDAN TASHQARI ISHLARNI DOLZARBLIGI PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA O’RGANILAYOTGANLIGI - Davlatova Muaddam Baxriddinovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumiy o’rta ta’lim maktablarining boshlang’ich sinf o’quvchilarining sinfdan tashqari ishlarni tashkil etishning yangi pedagogik tamoyillari ko’rib chiqilgan.