NON ISHLAB CHIQARISHNING TEXNOLOGIK SXEMASI - Nazarova Lobar Xolovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Non ishlab chiqarish jarayoni insoniyat tarixida muhim o‘rin tutadi. Non, ko‘plab madaniyatlar va xalqlar uchun asosiy oziq-ovqat manbai bo‘lib, uning tayyorlanishi va iste’mol qilinishi juda qadim zamonlardan boshlangan. Non ishlab chiqarish jarayoni bir qator texnologik bosqichlardan iborat bo‘lib, har bir bosqich o‘ziga xos jarayonlar va usullarni talab qiladi. Ushbu maqolada non ishlab chiqarishning texnologik sxemasi va uning asosiy bosqichlari haqida ma’lumotlar berilgan