REKОNSTRUKSIУАLАNGАN SKRIPKА ОILАSIGА MАNSUB СHОLGʻULАRNI TАDBIQ ETISHDА NАZАRIУОTСHILАRNING EMPIRIK QАRАSHLАRI - Norqulov Sh.Sh.; Nurullayev F.G. (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya: Maqolada skripkа сhоlgʻusining rekonstrutsiya jarayonlari,nazariyotchilarning empirik qarashlari, skripkaning musiqiy xususiyatlari, kamonli cholg’u asboblarining tarixiy taraqqiyoti va ta’lim-tarbiyadagi roli, musiqa ijrochiligi yo’liga mos ijro shakllarini yuzaga keltirish g’oyalari haqidagi ma’lumotlar bayon etilgan.