TOG’AY MURODNING “MOMO YER’’ QISSASIDAGI MAQOLLARNING MOHIYATI - Yusupboyeva Farangiz (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Tog’ay Murodning , Momo yer’’ asarida o’zining keng ma’nosi va chuqur ma’naviyati bilan ajralib turadi. Maqollar,bir qadriyat sifatida, avloddan avlodga o’tib, insonlarning hayotiy tajribalarini aks ettiradi. Ushbu maqolada , Momo yer’’ asaridagi maqollarning qo’llanish o’rni va uning asardagi izchilligi, ta’sirchanligi tahlil qilinadi.