MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMIDA PEDAGOG KADRLARI FAOLIYATINI RIVOJLANTIRISH VA SAMARALI BOSHQARISH - Quldasheva Moxigul Shaxobidinovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada mamlakatimizda maktabgacha ta’lim tizimini yanada takomillashtirish va rivojlantirish borasida amalga oshirilayotgan islohotlar, yosh avlodning aqliy-intellektual, estetik, jismoniy, ma’naviy salohiyatini oshirishga qaratilgan chora-tadbirlarni takomillashtirish pedagog kadrlarning ish faoliyatlarini samarali tashkil qilish masalalari xususida fikr bayon etilgan.