MILLIY ARMIYA – O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASI SUVERENITETINING TIMSOLIDIR. - Eshqulov Doston Jahongir o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya: Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasi Qurolli kuchlarining davlatimiz suveriniteti va hududiy yaxlitligii saqlashda qo‘shayotgan xissasi, Milliy armiyamizning jahon xamjamiyati reytinglaridagi o‘rni va Yangi O‘zbekiston Taraqqiyot strategiyasidada belgilangan vazifalar yoritilgan.