JINOYATCHILIKGA QARSHI KURASHISHDA HUQUQNI MUHOFAZA QILUVCHI ORGANLARNING HAMKORLIGINING AYRIM JIHATLARI - XAMRAYEV JASUR QUDRAT O‘G‘LI (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada ichki ishlar organlarining inson huquqlarini ta’minlashda, jamoat tartibini va xavfsizlini ta’minlashda huquqni muhofaza qiluvchi organlari bilan o‘zaro xamkorligining huquqiy va tashkiliy asosilari ilmiy tahlil qingan.