MEHANIK PURKASH TIZIMLARI - Boboqulov Doston (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Mexanik purkash tizimlari avtomobillarning yoqilg‘i aralashmasini dvigatelga yetkazib berish va yonish jarayonini optimallashtirish uchun mo‘ljallangan. Ushbu tizimlar yonilg‘ining samarali purkalishini ta’minlash orqali dvigatel ish faoliyatini yaxshilaydi va yoqilg‘i sarfini kamaytirishga xizmat qiladi.