NAZAR ESHONQUL HIKOYALARIDAGI PSIXOLOGIK TAHLIL - Yusupboyeva Farangiz (TADQIQOTLAR, 2025)
Annontatsiya: Bugungi kunda zamonaviy nasrimizda yozuvchi Nazar Eshonqulning ijodi o’ziga xos bo’lgan ahamiyatga ega hisoblanadi.Yozuvchining uslubi tasvir va talqindagi o’zgacha yondashuvi bilan boshqalardan farq etadi.Ushbu maqolada Nazar Eshonqulning hikoyalarida uchraydigan asosiy psixologik jihatlar va ularning o’zaro aloqalari tahlil qilinadi.