O‘QUVCHILARDA BILISH EHTIYOJLARINI SHAKLLANISHINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Boyqobilov Mehrojiddin Jaloliddinovich (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Maktablarda ta’lim sifatini oshirish uchun o‘quvchilarning “ta’lim olishga nisbatan” munosabatini belgilab beruvchi ta’limiy ehtiyojlari negizida shakllanuvchi motivatsion sohaga korreksion-adaptiv ta’sir etish muhim hisoblanadi.