MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA KREATIVLIK KOBILIYATLARNI SHAKLLANTIRISH. - Karbayeva Asekxan Boranbay qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda kreativlik qobiliyatlarini shakllantirish jarayoni tahlil etiladi. Bolalarning kreativ fikrlash, ijodkorlik va yangicha yondashuvlarni ishlab chiqish qobiliyatlarini rivojlantirish maktabgacha ta’lim tizimida muhim o’rin tutadi. Kreativlikni shakllantirish bolalarning erkin fikrlash, muammolarni ijodiy usullar bilan hal qilish, o’zlarini ifoda etish va yangi g’oyalarni ishlab chiqishdagi qobiliyatlarini rivojlantirishga xizmat qiladi.