ELEKTRON LUGʻAT TUSHUNCHASI - Mardanova Umida Yarkinovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada lug‘at tuzish uchun kerakli qadamlar hamda dasturlar, tadqiqot olib borgan olimlar haqida ayrim ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.